Kljuke za okna Hoppe Toulon

Proizvajalec Hoppe, ki sicer obvladuje od 70-80 % trženga deleža v segmentu okenskih kljuk v srednji Evropi in je bil do sedaj usmerjen v proizvodno srednje cenovnih izdelkov, s katerimi je zadovoljil večino potreb po tovrstnih proizvodih, je končno začel usmerjati svojo proizvodno paleto v nekoliko višji cenovni razred.

To dokazuje tudi nova linija SecuForte proizvodov serije Toulon, ki poleg inovacij (variabilni trn in izboljšana varnost) nudi tudi oblikovno in barvno estetsko dovršene kljuke. Ne glede na to da jemlje kakor osnovo še vedno relativno poceni osnoven material –aluminij za osnovno telo kljuke za okna, daje izdelek videz in občutek vrhunskega in luksuznega izdelka.

Naj apeliram na proizvajalce in potrošnike stavbnega pohištva na naslednje, če stane okno npr. med 100€ in 200€, je pravzaprav nesmiselno štediti na ta način da stane kljuke za okna 1€ ali celo še manj in s tem pokvari estetski videz sicer vrhunskega proizvoda glede energetske učinkovitost in varnosti. Ali je pri tej ceni res nemogoče da si privoščimo kljuko za okna med 10 in 15€ in s tem pridobi izdelek končni videz res vrednega in estetsko dognanega celotnega videza. In na žalost se ravno to dogaja in se štedi na »centih«, medtem ko se na več 10,000€ ne štedi!

Premislite!