Celotna ponudba
Dostava 1-3 dni

Splošni pogoji prodaje

Splošni pogoji prodaje - VBH Trgovina d.o.o.

I. NAROČANJE

V trgovini https://www.vbhtrgovina24.si se izdelke kupuje izključno preko spleta (interneta). Sam nakup lahko poteka brez posebne prijave, na strani za nakup izdelka, kjer so napisana tudi kratka navodila. Ko kupec potrdi/odda naročilo se smatra da je blago naročil. V primeru napačnega naročila ali preklica lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo, dokler blago ni dostavljeno v dostavno službo, s klicem na telefonsko številko 04 50 23 110. Ko je blago dostavljeno v dostavno službo preklic ni več mogoč. Podjetje VBH Trgovina d.o.o. si v primeru, ko ugotovi, da blaga izjemoma ne more dobaviti, pridržuje pravico do zavrnitve naročila.
V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:
- plačnik (podatki v računu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
- po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo VBH Trgovina d.o.o.

II. VRAČILO BLAGA

Če vam blago ne ustreza, nas morate o vaši nameri oz. reklamaciji obvestiti v 15 dneh od prejema pošiljke preko obrazca "Vračila", ki se nahaja na dnu vsake strani spletne trgovine, pod naslovom Kontakt, ali v »Moj račun« za registrirane kupce. Registrirani kupci v zgodovini naročil s klikom na puščico za vrnitev prejmejo samodejno izpolnjen obrazec za vračilo / reklamacijo. Izdelke morate vrniti v roku 15 dni od datuma vložitve vaše pisne namere oz. reklamacije. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani. Zraven mora biti obvezno priložen originalen račun. Izdelke vrnete na naslov podjetja, ki je naveden spodaj. O svoji nameri nas lahko obvestite na telefon 04 50 23 111, 04 50 23 116 ali na elektronski naslov narocila[afna]vbhtrgovina.si. Stroške prevoza za vrnjeno blago nosi kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

III. DOBAVA

Naročeni izdelki ostanejo v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbrano plačilno metodo. Glede na izbrani način prevzema lahko blago dvignete na sedežu naše trgovine oziroma vam ga dostavimo z dostavno službo. V kolikor se kupec pri nakupu preko spletne strani odloči za osebni prevzem blaga na sedežu trgovine, lahko blago prevzame po prejetju e-poštnega sporočila na sedežu podjetja VBH Trgovina Kidričeva 75 Škofja Loka. Blago lahko prevzamete v odpiralnem času trgovine to je od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 15.00 in v petek od 8.00 d0 13.00. Dobavni rok za izdelke, ki so na zalogi, je 1-3 delovnih dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, je dobavni rok 30 dni, razen izjem kjer je dobavni rok posebej naveden pri izdelku. Dobavni rok začne teči z izdajo e-poštnega sporočila z naslovom "potrditev naročila". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati z istim dnem, v nasprotnem primeru z naslednjim delovnim dnem.

IV. SLIKE IN BESEDILO

Slike izdelkov v spletni trgovini http://www.vbhtrgovina24.si so simbolične. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.

V. CENE

Cene izdelkov v spletni trgovini http://www.vbhtrgovina24.si vsebujejo 22% DDV. Podjetje VBH Trgovina d.o.o. je davčni zavezanec (ID: SI34114688). Cene so označene v valuti EUR in so dokončne. Spletne cene v spletni trgovini veljajo samo za oddano naročilo preko spletne trgovine ter za nakup z gotovino po povzetju, kreditno kartico ali po predračunu. Cene za izbrano blago ali storitev veljajo na dan opravljenega nakupa.

VI. POSEBNE PONUDBE

V spletni trgovini redno potekajo akcije in posebne ponudbe. Le-te so aktualne toliko časa, kolikor so prikazane, oziroma do poteka zalog. Popusti se ne seštevajo.

VII. VAROVANJE PODATKOV

Številke kreditnih kartic ali katerih koli podatkov povezanih s plačevanjem preko spleta ne hranimo. Podatke, ki jih boste posredovali pri registraciji in naročanju blaga, bomo skrbno varovali. Uporabljeni bodo samo za namen vašega nakupa (kontrola naročila, dostava blaga) in interno informiranje/reklamiranje.

VIII. PREVZEM - PLAČILO

Z oddanim naročilom v spletni trgovini se zavezujete, da boste glede na izbrani način plačila poravnali kupnino. Način plačila je možen po povzetju, s kreditno kartico (Visa, MasterCard, Maestro, BA Maestro) in po predračunu z nakazilom. V primeru prevzema pošiljke preko dostavne službe ob prevzemu obvezno podpišite spremne dokumente (dobavnica, ...). Ob prevzemu ste v primeru izbire plačila po povzetju dolžni poravnati kupnino za dostavljeno blago. Stroške dostave plačate dostavni službi ne glede na način plačila, razen za nakup v vrednosti nad 50€ kjer je dostava v Sloveniji brezplačna. Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu. Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Škofji Loki.

IX. GARANCIJA IN SERVIS

Garancijski rok prične teči z dnem dobave ali prevzema naročenih izdelkov. Garancijo za izdelek daje proizvajalec, ki je odgovoren za garancijske pogoje. Preko podjetja VBH Trgovina d.o.o. lahko uveljavljate le garancijo za izdelke kupljene pri podjetju VBH Trgovina d.o.o. Garancija za izdelek je razvidna iz priloženega garancijskega lista. Izdelek, ki se pokvari v garancijski dobi, se popravi oz. zamenja najkasneje v roku 45 dni, v kolikor le-to ni mogoče, se na kupčevo zahtevo zamenja z novim in brezhibnim. Izdelke, dostavljene na servis izven garancijskega roka, bomo po dogovoru s stranko popravili oz. posredovali pooblaščenem servisu v najkrajšem možnem času. S tem stranka prevzame vse stroške popravila (delo, material, dostavo. V primeru zamenjave izdelkov se zamenjava opravi po predhodnem plačilu le-teh. Stranka lahko prevzame svojo opremo le po predhodni poravnavi vseh obveznosti. Obdobje garancije za posamezne izdelke najdete pri podrobnih opisih izdelkov. Splošna garancija za vse izdelke je 1 leto, razen za izdelke, pri katerih je navedeno drugače. Garancija ne velja za potrošni material. Garancijo lahko uveljavite z originalnim računom ali s kopijo in garancijskim kartončkom. Okvarjeno blago lahko dostavite na sedež trgovine ali na pooblaščeni servis. Garancija ne velja v primeru nepravilne uporabe, mehanskih poškodb, servisnih posegov nepooblaščenih oseb, ...

X. ODSTOP OD POGODBE

Potrošnik ima pravico v 15 dneh po prejemu blaga (oz. po podpisani pogodbi ali opravljeni storitvi) odstopiti od pogodbe. Svoj odstop mora pisno sporočiti prodajalcu. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bila poštna pošiljka oddana v navedenem roku. Če je potrošnik blago že prejel, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini vrniti prodajalcu v tridesetih dneh po poslanem pisnem sporočilu o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga prodajalcu v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Prodajalec mora potrošniku takoj vrniti vsa opravljena plačila oz. najkasneje v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Edini strošek, ki ga mora potrošnik plačati v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

XI. REKLAMACIJE

Količinske reklamacije, to je število paketov, je dolžan kupec reklamirati takoj ob prevzemu. Isto velja za vidne reklamacije. Ostale reklamacije je dolžan kupec reklamirati najkasneje v roku 8 dni po prevzemu blaga. Reklamacije ki nastanejo po uporabi, pa se rešujejo v skladu s pogoji garancije če jo izdelek nosi. Vsaka reklamacija velja le s predložitvijo originalnega računa in kratkega opisa reklamacije.

XII. DRUGI STROŠKI

Drugih stroškov z vidika naročila, dostave in posredovanja pri odkupnini ne zaračunavamo.

XIII. POGODBA

Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko bo shranjena v arhivu podjetja. Na pisno zahtevo stranke mu le-to pošljemo po pošti. Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

XIV. ZLORABA SISTEMA

Poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini bomo v največji meri in z vsemi zakonitimi sredstvi preganjali.

XV. ROK VELJAVNOSTI PONUDBE IN CEN

Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica.

XVI. OSNOVNI PODATKI

VBH Trgovina d.o.o. 
Kidričeva 75
4220 Škofja Loka
SI-Sloveniia
ID: SI34114688

Smo davčni zavezanec

Odprto:
PON.-ČET.: 8.00 do 15.00
PETEK.: 8.00 do 13.00

Tel.: 04 50 23 110
Fax: 04 51 34 469

Online shop
24/7

VBH
SHOP

VBH
DOSTAVA