Konvekcijski radiator Beta - stroškovno učinkovita in zanesljiva rešitev

 

Konvekcijski radiatorji so običajna rešitev za ogrevanje različnih prostorov, saj jih je enostavno namestiti in zamenjati z novimi. Udoben raven temperature se hitro doseže, saj se večina porabljene energije pretvori v toploto. Panelni konvekcijski radiatorji prihranijo denar!

 

Najbolj varčni električni radiatorji, finskega proizvajalca Ensto, so primerni za novogradnje, obnove in kot dodaten vir toplote. V podjetju Ensto lahko najdete pravo in zanesljivo rešitev za vaše potrebe, saj so Ensto panelni električni radiatorji na voljo v različnih dimenzijah.

 

 

Z električnimi radiatorji Beta dobite:

 

Energetsko učinkovitost

Varčni električni radiator se hitro odzove na temperaturne spremembe, ki jih povzročajo drugi toplotni viri in ima dober izkoristek, saj segreva predvsem sobni zrak namesto hišnih struktur.

 

Varnost

Vsi varčni električni radiatorji Ensto so varni zaradi nizke temperature na površini in samodejne zaščite pred pregrevanjem.

 

Natančnost in udobje

Radiatorji z elektronskimi termostati so natančni, energijsko učinkoviti, tihi in nudijo odlično udobje zahvaljujoč enakomerni porazdelitvi toplote.

 

 

Pridobite si varčni električni radiator po akcijski ceni!