Komplet za odpiranje vhodnih vrat na prstni odtis (Hermat-ekey-KFV-greenteQ)

V avtomobilski tehniki je že skoraj 20 let in več običajno da se zaklepa in odklepa z daljincem in tudi najcenješe avtomobile si ne predstavljamo brez tega.

Pri hišah in stanovanjih pa gre to veliko bolj počasi, se pa kljub temu premika. Kaj je glavni vzrok temu da gre tako počasi je težko reči, eden od argumentov je gotovo ta, da avtomobile hitreje menjamo in da je življenska doba hiš in stanovanj veliko daljša. Druga je ta da mora biti praktičnost, varnost itd, v avtomobilih veliko bolj prisotna, ker gre za mobilno stvar z manj prostora, z majhno težo itd.

Primerjava pa kaže na to da tovrstna avtomatizacija ni stvar "muhe enodnevnice" temveč si bo tovrstna tehnika zagotovo priborila svojo množično uporabnost tudi v hišah in stanovanjih! Seveda se bo tudi tukaj na dolgi rok izkazalo, kakor se je pri rabljeni avtomobilih da imamo na dolgi rok avtomobile ki so "klump" in druge ki hvaležno služijo več kakor desetletje... Večina Slovencev prisega na nemške avtomobile, predlagam da tudi v hišni tehniki ne eksperimentiramo in izberemo kvalitetne izdelke kakor so to npr. ključavnice KFV, ekey, prijemala Hermat in ostalo preizkušeno tehniko. Naj pripomnem da ekey sicer ni Nemški je pa proizvod enega od inovativnih delov avstrijskega jeklarskega koncerna in omenjeni izdelek je v tem času že dokazal svojo visoko kvaliteto, trajnost in praktično uporabnost.

Sam sicer spadam v starejšo generacijo ki se malo teže prilagaja novitetam, ampak avtomobila ki bi ga odklepal s ključem si pa kljub temu ne predstavljam več! Verjetno se bom jaz in tudi ostali te novosti navadili kar hitro in v bodoče si tudi tukaj ne bomo mogli predstavljati, da smo včasih iskali, skrivali in iskali in odklepali s ključi. Da ne govorim o situacijah ko smo pozabili ali izgubili ključ!

VBH ponuja izredno kombinacijo Hermat prijemala z integriranim Ekey scanerjem prstnega odtisa, KFV električne zapore z vsemi pripadajočimi deli in kljuko iz plemenitega jekla za notranji del kompleta.

Oglejte si izdelek!